Fernando Tissone

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Fernando Tissone
Tisso.png
Katerangan priangga
Jeneng dawa Fernando Damián Tissone
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Sampdoria
Angka 23
Karir nom
Quilmes
1997–1999 Independiente
1999–2001 Lanús
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2006 Udinese 26 (0)
2006–2008 Atalanta 68 (6)
2008–2009 Udinese 5 (0)
2009– Sampdoria 52 (1)
2011–2012 Mallorca (pinjaman) 27 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18 Mei 2012.


Fernando Damián Tissone (lair ing Quilmes, Argentina, 24 Juli 1986; umur 30 taunya iku sawijining pemain bal-balan kang kewarganegaraané Argentina kang main ana ing klub Sampdoria. Posisiné ya iku gelandang.

Karier[besut | besut sumber]

Tissone miwiti karir junioré ing klub Independiente sakderengé pindhah marang Buenos Aires Lanús. Banjur sakterusé namung ngelakuaké siji pertandingan kanggo Lanús , Tissone dipantau dèning pemandu bakat kanggo klub italy Udinese[1]. Dhèwèké gabung marang Udinese ing taun 2004 lan tampil 30 kali kanggo klub kasebut, kebanyakan tampil kanthi pemain pengganti[2]. Taun 2006 disilehake marang Atalanta lan ing tanggal 22 July 2009 pindhah Sampdoria [3].

Cathetan Sikil[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fernando_Tissone&oldid=1086877"