Pedro Obiang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pedro Obiang
Katerangan priangga
Jeneng dawa Pedro Mba Obiang Avomo
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sampdoria
Angka 14
Karir nom
CD Avance
AD Naya
2007-2008 Atlético Madrid
2008–2011 Sampdoria
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010– Sampdoria 37 (0)
Tim nasional
2009 Spanyol U-17 2[1][2] (0)
2011 Spanyol U-19 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 27 November 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22 April 2011

Pedro Mba Obiang Avomo (lair ing Alcalá de Henares, 27 Maret 1992; umur 31 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan kang ndarbèni warga nagara Spanyol kang main ana ing klub Sampdoria. Biyasa main ana ing posisi glandhang.

Obiang miwiti karir junioré ing klub CD Avance, AD Naya, Atlético Madrid lan Sampdoria kbanjur uga miwiti karir senioré ing klub mau.[3]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "España venció en el primero de los dos encuentros que tendrá ante Rumeni". Royal Spanish Football Federation (RFEF) . 24 February 2009. Diarsip saka sing asli ing 20 July 2011. Dibukak ing 23 September 2010.
  2. "Tablas entre España y Rumeni". Royal Spanish Football Federation (RFEF) . 26 February 2009. Diarsip saka sing asli ing 20 July 2011. Dibukak ing 23 September 2010.
  3. "Fornaroli presente, la Samp segna sei gol al Chiasso". UC Sampdoria . 4 September 2008. Dibukak ing 16 September 2010.

Pranala njaba[besut | besut sumber]