Pedro Obiang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pedro Obiang
HPIMObiang.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Pedro Mba Obiang Avomo
Dhuwur 185 m (606 ft 11.5 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Sampdoria
Angka 14
Karir nom
CD Avance
AD Naya
2007-2008 Atlético Madrid
2008–2011 Sampdoria
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010– Sampdoria 37 (0)
Tim nasioanl
2009 Spanyol U-17 2[1][2] (0)
2011 Spanyol U-19 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 27 November 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22 April 2011

Pedro Mba Obiang Avomo (lair ing Alcalá de Henares, 27 Maret 1992; umur 24 taun) ya iku sawijining pemain bal-balan kang kewarganegaraané Spanyol kang main ana ing klub Sampdoria. Biasa main ana ing posisi gelandang.

Obiang miwiti karir junioré ing klub CD Avance, AD Naya, Atlético Madrid lan Sampdoria kbanjur uga miwiti karir senioré ing klub kasebut.[3]

Cathetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "España venció en el primero de los dos encuentros que tendrá ante Rumania". Royal Spanish Football Federation (RFEF) (ing Spanish). 24 February 2009. Dijupuk 23 September 2010. 
  2. ^ "Tablas entre España y Rumania". Royal Spanish Football Federation (RFEF) (ing Spanish). 26 February 2009. Dijupuk 23 September 2010. 
  3. ^ "Fornaroli presente, la Samp segna sei gol al Chiasso". UC Sampdoria (ing Italian). 4 September 2008. Dijupuk 16 September 2010. 

Pranala Njaba[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pedro_Obiang&oldid=1086878"