Gianni Munari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gianni Munari
Gianni Munari
Katerangan priangga
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)[1]
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sampdoria
Angka 11
Karir nom
Sassuolo
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2003 Sassuolo 49 (2)
2003–2004 Giulianova 25 (3)
2004–2005 Triestina 35 (5)
2005–2006 Verona 38 (4)
2006–2007 Palermo 0 (0)
2007–2011 Lecce 143 (16)
2011–2012 Fiorentina 11 (0)
2012– Sampdoria 16 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Gianni Munari (lair ing Sassuolo, 24 Juni 1983; umur 36 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan kang kewarganegaraané Italia kang main ana ing klub Sampdoria ]. Lumrahé main ana ing posisi glandhang.

Munari miwiti karir junioré ing klub Sassuolo banjur uga miwiti karir senioré ing klub mau. Sempét pindah marang Giulianova, Triestina, Verona, Palermo, Lecce lan Fiorentina[2] sebelum bergabung dengan Sampdoria pada taun 2012.[3]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. http://www.uslecce.it/SchedaPersona.aspx?ID_PERSONA=42
  2. "Munari in viola" (ing basa Italian). ACF Fiorentina. 21 July 2011. Dijupuk 22 July 2011. 
  3. "GIANNI MUNARI DALLA FIORENTINA ALLA SAMP A TITOLO DEFINITIVO" (ing basa Italian). UC Sampdoria. 31 January 2012. Dijupuk 2 February 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]