Paolo Castellini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paolo Castellini
Paolo Castellini
Katerangan priangga
Dhuwur 1.84 m (6 ft 12 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Sampdoria
Angka 7
Karir nom
Cremonese
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1996–2000 Cremonese 64 (0)
2000–2004 Torino 114 (1)
2004Brescia (pinjaman) 16 (0)
2004–2006 Betis 13 (0)
2006–2012 Parma 136 (1)
2010–2011Roma (pinjaman) 8 (0)
2011–2012Sampdoria (pinjaman) 20 (0)
2012– Sampdoria 1 (0)
Tim nasional
1998–2000 Italia U-20 8 (0)
2001–2002 Italia U-21 9 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16 September 2012.


Paolo Castellini (lair ing Brescia, 25 Maret 1979; umur 40 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan kang kewarganegaraané Italia kang main ana ing klub Sampdoria. Lumrahé main ana ing posisi bèg.

Castellini miwiti karir junioré ing klub Cremonese banjur uga miwiti karir senioré ing klub mau. Sempét pindah marang Torino kang nyiléhaké marang Brescia banjur pindhah marang Betis lan Parma kang nyiléhaké marang Roma[1] sebelum bergabung dengan Sampdoria pada taun 2011.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]