Kenari (manuk): Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
30 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
# [[Kenari Gloster]], kenari jinis menika paling alit saking jinis kenari sanèsipun.<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Dawanipun boten langkung [[11]]cm.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet5">{{id}}[http://burungkicauan.net/ciri-kenari-f1/](dipunundhiuh tanggal 26 April 2011)</ref> Kenari Gloster warnanipun kuning lan wulunipun warna [[pethak]] semu [[ijem]] sami kaliyan [[buntutipun]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> ing [[sirah]] wonten ingkang nggadhahi [[jambul]] wonten ugi ingkang boten nggadhahi [[jambul]].<ref name="Internet3"/> Manuk jinis menika ingkang boten nggadhahi jambul saged dipunwastani [[Consort]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari London Francy]], menika jinis kenari ingkang paling [[sepuh]] lan ugi sampun [[punah]].<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> [5] Manuk jinis menika saé sanget wujudipun.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> [[Wulu]] lan [[buntutipun]] werni semu [[emas]] lan hiasan warni [[cemeng]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari Fite Francy]],Manuk jinis menika nembé dipuntepang dèning [[masyarakat]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> miturut kapitadosan masyarakat jinis menika renkarnasi saking jinis kenari [[london francy]] ananging nggadhahi ukuran langkung [[alit]].<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> kanthiKanthi [[wulu]] kangingkang [[alus, lar]] lan buntute[[buntutipun]] rupawarna putih[[pethak]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Dawane[5] ugaDawanipun oraugi luwihboten sakalangkung [[11]] cm.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
 
==Cathetan Suku==
326

besutan

Menu navigasi