Badan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Badan ya iku pérangan fisik materi manungsa utawa kéwan, kang bisa dikontrasake karo roh, sipat, lan tindak tanduk. Badan kerep digunakaké ing konteks penampilan, kasarasan, lan kepatèn. Badan sawijining wong kang wis mati diarani mayit. Badan kéwan kang wis mati diarani bathang.

Ilmu kang nyinaoni fungsi badan diarani anatomi.

Uga delengen[besut | besut sumber]