Badan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Badan ya iku bageyan fisik materi manungsa utawa kewan, kang bisa dikontrasake karo roh, sifat, lan tindak tanduk. Badan kerep digunakake ing konteks penampilan, kasarasan, lan kepatèn. Badan sawijining wong kang wis mati diarani mayit. Badan kewan kang wis mati diarani bathang.

Ilmu kang nyinaoni fungsi badan diarani anatomi.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Badan&oldid=965471"