Alit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Alit inggih menika salah satunggaling pemuda wonten Kampung Penyengat, Kecamatan Sungai Apit, Kabupaten Siak, Riau. Piyambaikipun dados ketua Kerapatan Adat Suku Anak Rawa, Sekretaris Badan Permusyawartan Kampung, Ketua Sanggar Seni Anak Rawa, saha Ketua Keluarga Besar Ikatan Keluarga Anak Rawa. Alit menika pemuda ingkang miwiti wontenipun sarjana ing kampungipun taun 2009.

Kauripan[besut | besut sumber]

tamat SMA N III Selat Panjang taun 2005. nalika SD wonten 12 kancanipun satunggal kelas, ananging kantun 5 kanca ingkang saged nerasakren dumugi lulus saha namung alit ingkang nerasaken wonten SMP. Alit kuliyah wonten Fakultas Keguruan Ilmu Pendidikan Universitas Islam Riau Jurusan Bahasa Inggris.Alit saget lulus studi 3 taun 8 sasi.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. kompas.id. "Kompas.Id". Kompas.Id (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-12-21.