Ireng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Cemeng)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ireng miturut dhéfinisi ideal yakuwi representasi ora anané warna utawa cahya sajeroning ruang peteng. Ing babagan fotografi, bab iki tegesé fim utawa sensor ora kuwagang nangkep cahya akibat intensitas pembakaran cendhèk banget. Bab iki bisa digayuh kanthi ngayahi pangukuran under exposure sajeroning panggunaan lightmeter.

Koordinat warna[besut | besut sumber]

Hex triplet = #000000 atau #000 RGB (r, g, b) = (0, 0, 0)

Uga delengen[besut | besut sumber]