Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
11 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
ganti éjaan, replaced: Kulonpraga → Kulon Praga (11) using AWB
c (Wirjadisastra ngalih kaca Lendah, Kulonpraga menyang Lendhah, Kulon Praga: dandani éjaan)
c (ganti éjaan, replaced: Kulonpraga → Kulon Praga (11) using AWB)
{{Kacamatan
| jeneng = Lendah
| dati2 = Kabupatèn KulonpragaKulon Praga]]
| jeneng camat =
|-
}}
 
'''Lendah''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatènKabupatèn Kulon Praga]] Kulonpraga, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]].
 
Kacamatan Lendah kapérang dados 6 dhésa utawi kalurahan inggih punika<ref>[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Désa/View-category.html?limitstart=10 Data saka Indonésia Maju]</ref>:
 
*[[Bumireja, Lendah, KulonpragaKulon Praga|Bumireja]]
*[[Wahyuharja, Lendah, KulonpragaKulon Praga|Wahyuharja]]
*[[Jatireja, Lendah, KulonpragaKulon Praga|Jatireja]]
*[[Sidareja, Lendah, KulonpragaKulon Praga|Sidareja]]
*[[Gulureja, Lendah, KulonpragaKulon Praga|Gulureja]]
*[[Ngenthakreja, Lendah, KulonpragaKulon Praga|Ngenthakreja]]
 
== Rujukan ==
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.kulonprogo.go.id/main.php Situs resmi Kabupatèn KulonpragaKulon Praga]
 
{{Kacamatan Lendah}}
{{Kabupatèn KulonpragaKulon Praga}}
{{DI Yogyakarta}}
 
[[Kategori:Kabupatèn KulonpragaKulon Praga]]
 
 
352.737

besutan

Menu navigasi