Samigaluh, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Samigaluh
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSamigaluh
Samigaluh kapernah ing Ngayogyakarta
Samigaluh
Samigaluh
Samigaluh kapernah ing Indonésia
Samigaluh
Samigaluh
Koordhinat: 7°40′55″S 110°10′11″E / 7.68192°S 110.1696°E / -7.68192; 110.1696Koordhinat: 7°40′55″S 110°10′11″E / 7.68192°S 110.1696°E / -7.68192; 110.1696
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.01.11

Samigaluh iku kacamatan ing Kabupatèn Kulon Praga.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)