Menyang kontèn

Girimulya, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Girimulya
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGirimulyo
Girimulya kapernah ing Ngayogyakarta
Girimulya
Girimulya
Girimulya kapernah ing Indonesia
Girimulya
Girimulya
Koordhinat: 7°45′07″S 110°09′33″E / 7.75181°S 110.15929°E / -7.75181; 110.15929Koordhinat: 7°45′07″S 110°09′33″E / 7.75181°S 110.15929°E / -7.75181; 110.15929
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.01.09

Girimulya iku kacamatan ing Kabupatèn Kulon Praga.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.