Menyang kontèn

Purwasari, Girimulya, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Purwasari
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPurwosari
Purwasari kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Purwasari
Purwasari
Purwasari kapernah ing Ngayogyakarta
Purwasari
Purwasari
Purwasari kapernah ing Indonesia
Purwasari
Purwasari
Koordhinat: 7°43′37″S 110°09′24″E / 7.72681°S 110.15659°E / -7.72681; 110.15659Koordhinat: 7°43′37″S 110°09′24″E / 7.72681°S 110.15659°E / -7.72681; 110.15659
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanGirimulya
Kodhe laladan
administrasi
34.01.09.2004

Purwasari iku désa ing Kacamatan Girimulya, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.