Menyang kontèn

Jatimulya, Girimulya, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatimulya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJatimulyo
Jatimulya kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Jatimulya
Jatimulya
Jatimulya kapernah ing Ngayogyakarta
Jatimulya
Jatimulya
Jatimulya kapernah ing Indonesia
Jatimulya
Jatimulya
Koordhinat: 7°46′30″S 110°07′25″E / 7.77496°S 110.12356°E / -7.77496; 110.12356Koordhinat: 7°46′30″S 110°07′25″E / 7.77496°S 110.12356°E / -7.77496; 110.12356
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanGirimulya
Kodhe laladan
administrasi
34.01.09.2001

Jatimulya iku désa ing Kacamatan Girimulya, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.