Sidareja, Lendhah, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Sidareja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Sidorejo
Sidareja is located in Kabupatèn Kulon Progo
Sidareja
Sidareja
Sidareja is located in Ngayogyakarta
Sidareja
Sidareja
Sidareja is located in Indonésia
Sidareja
Sidareja
Koordhinat: 7°55′01″S 110°14′16″E / 7.917°S 110.23769°E / -7.917; 110.23769Koordhinat: 7°55′01″S 110°14′16″E / 7.917°S 110.23769°E / -7.917; 110.23769
Nagara  Indonésia
Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupatèn Kulon Praga
Kacamatan Lendhah
Kodhe laladan
administrasi
34.01.05.2004

Sidareja iku désa ing Kacamatan Lendhah, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.