Menyang kontèn

Sidareja, Lendhah, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidareja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidorejo
Sidareja kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Sidareja
Sidareja
Sidareja kapernah ing Ngayogyakarta
Sidareja
Sidareja
Sidareja kapernah ing Indonesia
Sidareja
Sidareja
Koordhinat: 7°55′01″S 110°14′16″E / 7.917°S 110.23769°E / -7.917; 110.23769Koordhinat: 7°55′01″S 110°14′16″E / 7.917°S 110.23769°E / -7.917; 110.23769
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanLendhah
Kodhe laladan
administrasi
34.01.05.2004

Sidareja iku désa ing Kacamatan Lendhah, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.