Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Gunung Kidul → Gunungkidul (13)
Tidak ada ringkasan suntingan
(éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Gunung Kidul → Gunungkidul (13))
| jeneng = Tepus
| dati2 = Kabupatèn
| nama dati2 = Gunung KidulGunungkidul
| provinsi = Daerah Istimewa Yogyakarta
| jembar = 104,91 km2
| cacah dati4 = 5
}}
'''Tepus''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatènKabupatèn Gunungkidul]] Gunung Kidul, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]]. Kacamatan Tepus wewatesan ing sisih lor karo Kacamatan [[Semanu, Gunung KidulGunungkidul|Semanu]], ing sisih wétan karo Kacamatan [[Girisuba, Gunung KidulGunungkidul|Girisuba]], ing sisih kidul karo [[Samudra Indonésia]], lan ing sisih kulon karo Kacamatan [[Tanjungsari, Gunung KidulGunungkidul|Tanjungsari]].
 
Kondhisi lemah ing kacamatan iki kagolong lemah kritis/kurang banyu ing mangsa ketiga. cacahing sing ndunungi ana 38079 jiwa, utawa 9.113 KK.
== Padésan ==
* [[Giripanggung, Tepus, Gunung KidulGunungkidul|Giripanggung]]
* [[Purwadadi, Tepus, Gunung KidulGunungkidul|Purwadadi]]
* [[Sidoharjo, Tepus, Gunung KidulGunungkidul|Sidaharja]]
* [[Sumberwungu, Tepus, Gunung KidulGunungkidul|Sumberwungu]]
* [[Tepus, Tepus, Gunung KidulGunungkidul|Tepus]]
 
==Pariwisata==
 
{{Kacamatan Tepus}}
{{Kabupatèn Gunung KidulGunungkidul}}
{{DI Yogyakarta}}
 
[[Kategori:Kabupatèn Gunung KidulGunungkidul]]
[[Kategori:Kacamatan ing Kabupatèn Gunung KidulGunungkidul|Tepus]]
 
 
352.737

besutan

Menu navigasi