Menyang kontèn

Tepus, Tepus, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tepus
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTepus
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Gunungkidul Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°08′07″S 110°38′32″E / 8.13518°S 110.64232°E / -8.13518; 110.64232Koordhinat: 8°08′07″S 110°38′32″E / 8.13518°S 110.64232°E / -8.13518; 110.64232
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanTepus
Kodhe laladan
administrasi
34.03.07.2004

Tepus iku désa ing Kacamatan Tepus, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.