The Rescuers: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (2), Desember → Dhésèmber (7), yaiku → ya iku, disutradarani déning → disutradarani
(→‎Plot: éjaan, replaced: nemokaké → nemu)
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (2), Desember → Dhésèmber (7), yaiku → ya iku, disutradarani déning → disutradarani)
| followed_by = ''[[The Rescuers Down Under]]'' (1990)
}}
'''''The Rescuers''''' iku sawijining [[filem animasi]] prodhuksi [[Walt Disney Productions]] lan dirilis ke bioskop déning [[Buena Vista Pictures]] tanggal [[22 Juni]] [[1977]]. Film iki yaikuya iku dadi filem kaping 23 ing sérial [[DaftarPratélan filem Disney|filem animasi klasik Walt Disney]]. Film iki digawé adhedhasar buku mawa judhul sing padha lan ditulis déning [[Margery Sharp]]. Caritané disutradarani déning [[Wolfgang Reitherman]], [[John Lounsbery]], lan [[Art Stevens]].
 
Plot filem iki munjer marang rong tikus sing jenengé Bernard lan Bianca, sing kudu nylamataké sawijining bocah yatim cilik mlarat sing jenengé Penny saka tangan para durjana sing ndarbèni omah gadhé sing jenengé Madame Medusa.
* [[Argentina]]: 14 Juli 1977
* [[Spanyol]]: 25 November 1977
* [[Italia]]: 15 DesemberDhésèmber 1977
* [[Jerman Kulon]]: 16 DesemberDhésèmber 1977
* [[Australia]]: 29 DesemberDhésèmber 1977
* [[Sweden]]: 2 DesemberDhésèmber 1977
* [[Perancis]]: 30 November 1977
* [[Finlandia]]: 22 DesemberDhésèmber 1978
* [[Denmark]]: 26 DesemberDhésèmber 1978
* [[Jepang]]: 19 DesemberDhésèmber 1981
 
== DaftarPratélan musik filem ==
* ''The Journey''
* ''Rescue Aid Society''
352.737

besutan

Menu navigasi