The Rescuers Down Under

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Rescuers Down Under iku sawijining filem animasi prodhuksi Walt Disney Feature Animation lan dirilis ing biyoskup déning Buena Vista Pictures tanggal 16 November 1990. Film iki dadi filem kaping 29 ing sérial filem animasi klasik Walt Disney. Film iki digawé dhedhasar buku mawa judhul kang padha lan ditulis déning Margery Sharp lan iku sekuel di filem The Rescuers. Caritané disutradarani Hendel Butoy lan Mike Gabriel.

Pranala njaba[besut | besut sumber]