The Rescuers Down Under

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
The Rescuers Down Under
Rescuersduposter.jpg
Poster layar jembar
Sutradhara Hendel Butoy
Mike Gabriel
Prodhuser Thomas Schumacher
Panulis Buku:
Margery Sharp
Skenario:
Jim Cox
Karey Kirkpatrick
Byron Simpson
Joe Ranft
Paraga Bob Newhart
Eva Gabor
John Candy
Tristan Rogers
Adam Ryen
George C. Scott
Frank Welker
Wayne Robson
Russi Taylor
Bernard Fox
Douglas Seale
Pamusik Bruce Broughton
Dhistributhor Buena Vista Pictures
Surya babaran
16 November 1990
Wektu main
74 menit
Nagara Flag of the United States
Basa Inggris
Kalarisan $47,431,461

The Rescuers Down Under iku sawijining film animasi prodhuksi Walt Disney Feature Animation lan dirilis ing bioskop déning Buena Vista Pictures tanggal 16 November 1990. Film iki dadi film kaping 29 ing sérial film animasi klasik Walt Disney. Film iki digawé adhedhasar buku mawa judhul sing padha lan ditulis déning Margery Sharp lan iku sekuel di film The Rescuers. Caritané disutradarani déning Hendel Butoy lan Mike Gabriel.

Pranala jaba