Menyang kontèn

Kutha Banyumas: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
| - '''Kepadatan''' ||?/km²
|-
|'''[[Kode telepon]]'''||[[Daftar kode telepon di IndonesiaIndonésia|0281]]
|-
| align=center colspan=2 |
|}
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Het huis van de resident aan de Kanarielaan te Banjoemas. TMnr 60004313.jpg|thumb|right|Alun-alun Banyumas tahun 1905]]
'''Banyumas''' iku salah siji kutha cilik ing sisi kidul [[Jawa Tengah]]. Ing kutha iki mili [[kali Serayu]] sing muarané ing [[segara kidul]].
== Prakata ==
'''Banyumas''' iku salah siji kutha cilik ing sisi kidul [[Jawa Tengah]]. Ing kutha iki mili [[kali Serayu]] sing muarané ing [[segara kidul]].
 
== Sajarah ==
352.737

besutan