Mentri Koordinator Bidang Perékonomian Républik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mantri Koordinator Babagan Perekonomian, dicekak Menko Perekonomian iku mantri sing mbawahi Kementerian Koordinator Babagan Perekonomian Républik Indonésia.

Pejabat-pejabat sing tau mengku kalungguhan Menko Perekonomian ya iku:

No. Jeneng Kabinet Wiwit Nganti Katrangan
1 Hamengkubuwono IX Pembangunan I 25 Juli 1966 17 Oktober 1967
2 Kwik Kian Gie 15 Juli 1999 23 Agustus 2000
3 Rizal Ramli Persatuan Nasional 23 Agustus 2000 12 Juni 2001
4 Burhanuddin Abdullah Persatuan Nasional 12 Juni 2001 9 Agustus 2001
5 Dorodjatun Kuntjoro-Jakti Gotong Royong 9 Agustus 2001 20 Oktober 2004
6 Aburizal Bakrie Indonésia Bersatu 20 Oktober 2004 5 Dhésèmber 2005
7 Boediono Indonésia Bersatu 5 Dhésèmber 2005 17 Mèi 2008 Dilantik dadi Gubernur Bank Indonésia
8 Sri Mulyani Indrawati Indonésia Bersatu 13 Juni 2008   Nggantèkaké Boediono sing dadi Gubernur BI

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]