Ginandjar Kartasasmita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ginanjar Kartasasmita
Ginandjar Kartasasmita


Ketua Dewan Perwakilan Daerah ke-1
Masa jabatan
1 Oktober 2004 – 1 Oktober 2009
Presiden Megawati Soekarnoputri
Susilo Bambang Yudhoyono
Sadurungé ora ana
Pengganti Irman Gusnawan

Masa jabatan
25 Januari 2010 – 20 Oktober 2014
Presiden Susilo Bambang Yudhoyono

Lahir (1941-04-09) April 9, 1941 (umur 78)
Nèderlan Bandhung, Jawa Kulon, Indhiya Nedherlan
Suami/Istri Ratjih Natawidjaja
Anak Gita
Agus Gumiwang Kartasaswita
Galih
Gaya
Agama Islam

Marsekal TNI Madya TNI (Purn.). Prof. Dr. Ir. Ginanjar Kartasasmita (lair ing Bandhung, Jawa Kulon, Indhiya Nederlan, 9 April 1941; umur 78 taun) iku Ketua DPD sing kapilih sajeroning rapat paripurna DPD ing tanggal 1 Oktober 2004. Sadurungé, Ginanjar tau mengku kalungguhan minangka Mantri Pertambanagn lan Energi sarta Mantri Nagara PPN/Ketua Bappenas, Menko Ekuin, Wakil Ketua MPR.

Pranala njaba[besut | besut sumber]