Menyang kontèn

Massimo Luongo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Massimo Luongo
Luongo main kanggo Australia ing taun 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Massimo Corey Luongo[1]
Tanggal lair (1992-09-25) 25 Sèptèmber 1992 (umur 31)[2]
Papan lair Sydney, New South Wales, Australia
Dhuwur 1.76 m (5 ft 9 in)[3]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sheffield Wednesday
Angka 21
Karir nom
2004–2010 APIA Leichhardt Tigers
2011 Tottenham Hotspur
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2013 Tottenham Hotspur 0 (0)
2012Ipswich Town (nyileh) 9 (0)
2013Swindon Town (nyileh) 7 (1)
2013Swindon Town (nyileh) 5 (2)
2013–2015 Swindon Town 76 (10)
2015–2019 Queens Park Rangers 145 (10)
2019– Sheffield Wednesday 44 (3)
Tim nasional
2014– Australia 43 (6)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:59, 7 December 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21 January 2019

Massimo Corey Luongo (/ˈmæsɪm luˈɒŋɡ/ MASS-ih-moh loo-ONG-goh; lair 25 September 1992) yaiku pemain bal-balan profesional Australia sing main dadi Gelandhang kanggo Sheffield Wednesday.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Sheffield Wednesday" (PDF). English Football League. kc. 63. Dibukak ing 25 September 2020.
  2. "FIFA World Cup Russia 2018: List of Players: Australia" (PDF). FIFA. 15 July 2018. kc. 3. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 11 June 2019. Dibukak ing 15 December 2021. {{cite web}}: More than one of |archivedate= and |archive-date= specified (pitulung); More than one of |archiveurl= and |archive-url= specified (pitulung)
  3. "Massimo Luongo". socceroos.com.au. Football Federation Australia. Diarsip saka sing asli ing 18 May 2014. Dibukak ing 17 June 2014. {{cite web}}: More than one of |archivedate= and |archive-date= specified (pitulung); More than one of |archiveurl= and |archive-url= specified (pitulung)