Menyang kontèn

Cameron Dawson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cameron Dawson
Katerangan priangga
Jeneng dawa Cameron Miles Dawson[1]
Tanggal lair (1995-07-07) 7 Juli 1995 (umur 28)[2]
Papan lair Sheffield, Inggris
Dhuwur 1.93 m (6 ft 4 in)[3]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Sheffield Wednesday
Karir nom
0000–2013 Sheffield Wednesday
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013– Sheffield Wednesday 65 (0)
2014Plymouth Argyle (nyileh) 0 (0)
2014Alfreton Town (nyileh) 17 (0)
2016Wycombe Wanderers (nyileh) 1 (0)
2017Chesterfield (nyileh) 2 (0)
2021–2022 Exeter City (loan) 45 (0)
Tim nasional
2012 Inggris U-18 2 (0)
2013 Inggris U-19 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:11, 7 May 2022 (UTC).


Cameron Miles Dawson (lair 7 Juli 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Sheffield Wednesday.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL Released and Retained List 2016–17" (PDF). English Football League. Dibukak ing 5 November 2017.
  2. "Cameron Dawson". 11v11.com. Dibukak ing 6 November 2017.
  3. "Cameron Dawson". Sheffield Wednesday F.C. Dibukak ing 15 September 2018.