Menyang kontèn

Barry Bannan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Barry Bannan
Bannan main kanggo timnas Skotlandia ing Maret 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Barry Ryan Bannan[1]
Tanggal lair (1989-12-01) 1 Dhésèmber 1989 (umur 34)[2]
Papan lair Airdrie, Skotlandia
Dhuwur 5 ft 6 in (1.67 m)[3]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sheffield Wednesday
Angka 10
Karir nom
2002–2004 Celtic
2004–2008 Aston Villa
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2013 Aston Villa 64 (1)
2009Derby County (nyileh) 10 (1)
2009–2010Blackpool (nyileh) 20 (1)
2011Leeds United (nyileh) 7 (0)
2013–2015 Crystal Palace 22 (1)
2015Bolton Wanderers (nyileh) 16 (0)
2015– Sheffield Wednesday 259 (14)
Tim nasional
2009–2010 Skotlandia U-21 10 (1)
2009 Skotlandia B 1 (0)
2010–2017 Skotlandia 27 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:54, 7 December 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16 October 2017

Barry Ryan Bannan (lair 1 Desember 1989) (lair 29 Mei 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Skotlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Sheffield Wednesday.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Cithakan:Hugman
  2. "Barry Bannan". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 16 July 2018.
  3. "Premier League Player Profile". web page. Premier League. Diarsip saka sing asli ing 9 August 2015. Dibukak ing 19 June 2012.