Menyang kontèn

George Byers

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
George Byers
Katerangan priangga
Jeneng dawa George William Byers[1]
Tanggal lair (1996-05-29) 29 Mèi 1996 (umur 28)[2]
Papan lair Ilford, Inggris
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sheffield Wednesday
Angka 14
Karir nom
2003–2014 Watford
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2016 Watford 1 (0)
2016–2021 Swansea City 56 (4)
2021Portsmouth (nyileh) 14 (0)
2021– Sheffield Wednesday 5 (0)
Tim nasional
Inggris U-16
2012 Inggris U-17 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:49, 23 November 2021 (UTC).


George William Byers (lair 29 Mei 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Sheffield Wednesday.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Swansea City" (PDF). English Football League. kc. 69. Dibukak ing 26 September 2020.
  2. a b "George Byers". 11v11. Dibukak ing 28 October 2019.