Menyang kontèn

Dominic Iorfa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dominic Iorfa
Iorfa main kanggo Wolves ing taun 2015.
Katerangan priangga
Jeneng dawa Dominic Iorfa[1]
Tanggal lair (1995-06-24) 24 Juni 1995 (umur 29)
Papan lair Southend-on-Sea, Inggris
Dhuwur 6 ft 4 in (1.93 m)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sheffield Wednesday
Angka 6
Karir nom
Southend United
0000–2013 Wolverhampton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2019 Wolverhampton Wanderers 84 (0)
2014Shrewsbury Town (nyileh) 7 (0)
2017–2018Ipswich Town (nyileh) 25 (1)
2019– Sheffield Wednesday 77 (5)
Tim nasional
2013 Inggris U-18 1 (0)
2014–2015 Inggris U-20 4 (0)
2015–2017 Inggris U-21 13 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 08:44, 24 October 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 30 June 2017 (UTC)

Dominic Iorfa (lair 24 Juni 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Sheffield Wednesday.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Professional Retain List & Free Transfers 2012/13" (PDF). The Football League. 3 Juni 2013. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2 August 2014.