Menyang kontèn

Joe Wildsmith

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Joe Wildsmith
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joseph Charles Wildsmith[1]
Tanggal lair (1995-12-28) 28 Dhésèmber 1995 (umur 28)[2]
Papan lair Sheffield, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Sheffield Wednesday
Angka 28
Karir nom
0000–2014 Sheffield Wednesday
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014– Sheffield Wednesday 67 (0)
2014Alfreton Town (nyileh) 2 (0)
2015Barnsley (nyileh) 2 (0)
Tim nasional
2015 Inggris U-20 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:13, 13 November 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 10 November 2015 (UTC)

Joseph Charles Wildsmith (lair 28 Desember 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Sheffield Wednesday.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Sheffield Wednesday" (PDF). English Football League. kc. 65. Dibukak ing 27 October 2019.
  2. a b "Joe Wildsmith". 11v11. Dibukak ing 6 November 2017.