Menyang kontèn

Alex Hunt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Alex Hunt
Katerangan priangga
Jeneng dawa Alexander John Hunt[1]
Tanggal lair (2000-05-29) 29 Mèi 2000 (umur 24)
Papan lair Sheffield, Inggris
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sheffield Wednesday
Angka 29
Karir nom
2008–2018 Sheffield Wednesday
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018– Sheffield Wednesday 9 (0)
2021–2022Grimsby Town (nyileh) 18 (1)
2022Oldham Athletic (nyileh) 13 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:59, 30 April 2022 (UTC).


Alexander John Hunt (lair 29 Mei 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Sheffield Wednesday.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Sheffield Wednesday" (PDF). English Football League. kc. 63. Dibukak ing 25 September 2020.