Menyang kontèn

Josh Windass

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Josh Windass
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joshua Dean Windass[1]
Tanggal lair (1994-01-09) 9 Januari 1994 (umur 30)[1]
Papan lair Hull, Inggris
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sheffield Wednesday
Angka 11
Karir nom
2002–2012 Huddersfield Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2012–2013 Harrogate Railway Athletic
2013–2016 Accrington Stanley 75 (22)
2016–2018 Rangers 55 (13)
2018–2020 Wigan Athletic 54 (9)
2020Sheffield Wednesday (nyileh) 9 (3)
2020– Sheffield Wednesday 44 (11)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:04, 11 December 2021 (UTC).


Joshua Dean Windass (lair 9 Januari 1994) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Sheffield Wednesday.

Referensi[besut | besut sumber]