Menyang kontèn

Lee Gregory

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lee Gregory
Gregory main kanggo Millwall ing taun 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Lee Andrew Gregory[1]
Tanggal lair (1988-08-26) 26 Agustus 1988 (umur 35)[2]
Papan lair Sheffield, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[2]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sheffield Wednesday
Angka 9
Karir nom
2000–2003 Sheffield United
2003–2004 Totley Youth
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2009 Staveley Miners Welfare
2009–2011 Mansfield Town 2 (1)
2009Glapwell (nyileh)
2009Harrogate Town (nyileh) 9 (0)
2010FC Halifax Town (nyileh) 10 (5)
2011–2014 FC Halifax Town 129 (82)
2014–2019 Millwall 204 (64)
2019–2021 Stoke City 46 (7)
2021Derby County (nyileh) 11 (3)
2021– Sheffield Wednesday 20 (8)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:11, 11 December 2021 (UTC).


Lee Andrew Gregory (lair 26 Agustus 1988) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Sheffield Wednesday.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2018: Millwall" (PDF). English Football League. kc. 25. Dibukak ing 18 June 2018.
  2. a b "Lee Gregory". 11v11. Dibukak ing 1 December 2015.