Menyang kontèn

Liam Palmer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Liam Palmer
Palmer in 2019
Katerangan priangga
Jeneng dawa Liam Jordan Palmer[1]
Tanggal lair (1991-09-19) 19 Sèptèmber 1991 (umur 32)[2]
Papan lair Worksop, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[3]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sheffield Wednesday
Angka 2
Karir nom
0000–2010 Sheffield Wednesday
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010– Sheffield Wednesday 286 (2)
2012–2013Tranmere Rovers (nyileh) 43 (0)
Tim nasional
2010 Skotlandia U-19 4 (0)
2010–2012 Skotlandia U-21 8 (0)
2019– Skotlandia 8 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:09, 11 December 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:12, 31 March 2021 (UTC)

Liam Jordan Palmer (lair 19 September 1991) yaiku pemain bal-balan profesional Skotlandia sing main dadi Bek kanggo Sheffield Wednesday.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL – Squad List 2020/21: Sheffield Wednesday – In Squad Players" (PDF). English Football League. kc. 120. Dibukak ing 11 March 2021.
  2. "Liam Palmer: Overview". ESPN. Dibukak ing 11 March 2021.
  3. "Liam Palmer". Sheffield Wednesday F.C. Dibukak ing 11 March 2021.