Madrasah Aliyah Negeri Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Madrasah Aliyah Negeri Blora
Data Sekolah
Madeg: 3 Dhésèmber 1993
Provinsi: Jawa Tengah
Alamat pepak: Jl. Gatot Subroto Blora, Jawa Tengah
Nomer Tilpon: +62 296 533453
Fax:
Kepala Sekolah: Drs. Suhamto M.Pd
Gunggung Kelas: 17 kelas
Program Jurusan: IPA, Agama, lan IPS
Rentang Kelas: X,X Agama, XI IPA, XI IPS, XI Agama, XII IPA, XII IPS,
Kurikulum: Kurikulum mawa basis kompetènsi, 2008/2009
Gunggung Siswa: 616 siswa, (kelas X 200 siswa, X Agama 45 siswa, XI IPA 113 siswa, XI IPS 76 siswa, XI Agama 19 Siswa, XII IPA 98 Siswa, XII IPS 65 siswa)
NEM mlebu paling cendhèk: (2008)
NEM mlebu paling dhuwur: (2008)
NEM mlebu rata-rata: (2008)
Status sekolah: Mandrasah Negeri
Website: [http://
Email: manblora@gmail.com

Madrasah Aliyah Negeri Blora dicekak MAN Blora, iku salah siji Madrasah Aliyah Negeri sing dumunung ana ing kalurahan Tamanrejo, Kabupatèn Blora, Jawa Tengah, Indonésia. Kayadéné ing sekolah madrasah aliyah lumrahé, mangsa pendidikan sekolah ing Madrasah Aliyah Blora ditempuh ing sajeroning wektu telung taun wulangan, wiwit saka Kelas X nganti Kelas XII. Uga ana kelas agama kanggo program unggulan.

Fasilitas[besut | besut sumber]

Manéka fasilitas didarbèni déning Madrasah Aliyah Negeri Blora kanggo nunjang sajeroning kagiyatan pasinaon lan ngajar. Fasilitas mau antarané:

Tenaga pendidik[besut | besut sumber]

Tenaga pendidik (guru) gunggung 46 kanthi kuwalifikasi sarjana S2:7 guru, S1 pendidikan 39.Lan uga di jupuk tenaga guru saka nyaba kanggo ngajar ekstra ing sekolah.

Ekstrakurikuler[besut | besut sumber]

Organisasi Siswa Intra Sekolah (OSIS) SMAN 1 Blora ana sawetara kagiyatan ekstrakurikuler (ekskul) sing aktif antarané:

  • Ulah raga

bal-balan, voli, basket, silat lan sapanungggalané.

  • Seni

seni jogèd, seni lukis,kaligarfi, seni kadroh, seni musik

  • Agama

Baca tulis Kuran (BTA)