Lelakone Si lan Man

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Lelakone Si lan Man, iku karya sastra abasa Jawa anggitan Suparto Brata sing kababar ing taun 2005.

Sinopsis[besut | besut sumber]

Buku iki isiné kumpulan carita cekak kang dianggit déning Suparto Brata ing warsa 1960-2003. Kabèhé ana 20 carita kang wis tau dipacak ing sadengah kalawarti basa Jawa. Lelakone Si lan Man iki kapacak ing urutan sawelas (11) lan naté dipacak ing Kalawarti Jaya Baya kanthi sesambungan ing tanggal 1, 8, 22, Maret 1987.

Karya Suparto Brata liyané[besut | besut sumber]

Buku-buku sastra Jawa lan Basa Indonésia kang katulis antarané:

Basa Jawa[besut | besut sumber]

Basa Indonésia[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]