Emprit Abuntut Bedhug (Buku)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(siji paribasan Basa Jawa).

Emprit Abuntut Bedhug
Emprit abuntut bedhug.jpg
Panganggit Suparto Brata
Nagara Indonésia
Basa Jawa
Gènre Roman
Pangecapan •Yogyakarta: Penerbit Narasi
Kala babar
2007
Kaca kaca

Emprit Abuntut Bedhug, iku karya sastra abasa Jawa anggitan Suparto Brata kang kababar ing taun 2007.

Sinopsis[besut | besut sumber]

Dinané malem Jumuwah, Jarot numpak pit ngliwati praliman Blawuran Surabaya, dumadakan srèmpètan karo sepédhahé cah wadon. Ana kanthong kang mencelat saka setang sepédhahé cah wadon mau. Dijupuk Jarot, banjur diulungake marang kang duwé. Nanging bocahé malah nampik kipa-kipa, jaré dudu kanthongé. Apa isi kanthong iku mau?

Karya Suparto Brata liyané[besut | besut sumber]

Buku-buku sastra Jawa lan [[Basa Indonésia kang katulis antarané:

Basa Jawa[besut | besut sumber]

Basa Indonésia[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]