Donyane Wong Culika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Donyane Wong Culika
Donyane wong culika.jpg
Panganggit Suparto Brata
Nagara Indonésia
Basa Jawa
Gènre Roman
Pangecapan •Yogyakarta: Penerbit Narasi
Kala babar
2004
Kaca kaca
ISBN 979-7564-54-1

Donyane Wong Culika, iku karya sastra abasa Jawa anggitan Suparto Brata kang kababar ing taun 2004.

Sesirah[besut | besut sumber]

  • Donyane Wong Culika

Panganggit[besut | besut sumber]

Penerbit[besut | besut sumber]

Tahun Metu[besut | besut sumber]

Katrangan[besut | besut sumber]

Novèl iki naté éntuk Bebungah Sastra Rancage. Isiné wujud carita telung paraga kang béda lagak lan caritané. Kateluné kasèrèt ing kaanan kang padha nanging béda cara caritané.

  • Kasminta (kaca 1-115)
  • Tukinem (kaca 116-252)
  • Pratinah (kaca 253-535)

Karya Suparto Brata liyané[besut | besut sumber]

Buku-buku sastra Jawa lan basa Indonésia kang katulis antarané:

Basa Jawa[besut | besut sumber]

Basa Indonésia[besut | besut sumber]

Katalog[besut | besut sumber]

ISBN 979-7564-54-1