Donyane Wong Culika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Donyane Wong Culika
Donyane wong culika.jpg
PanganggitSuparto Brata
NagaraIndonésia
BasaJawa
GènreRoman
Pangecapan•Yogyakarta: Penerbit Narasi
Kala babar
2004
Kacakaca
ISBN979-7564-54-1

Donyane Wong Culika, iku karya sastra abasa Jawa anggitan Suparto Brata kang kababar ing taun 2004.

Sesirah[besut | besut sumber]

  • Donyane Wong Culika

Panganggit[besut | besut sumber]

Penerbit[besut | besut sumber]

Tahun Metu[besut | besut sumber]

Katrangan[besut | besut sumber]

Novèl iki naté éntuk Bebungah Sastra Rancage. Isiné wujud carita telung paraga kang béda lagak lan caritané. Kateluné kasèrèt ing kaanan kang padha nanging béda cara caritané.

  • Kasminta (kaca 1-115)
  • Tukinem (kaca 116-252)
  • Pratinah (kaca 253-535)

Karya Suparto Brata liyané[besut | besut sumber]

Buku-buku sastra Jawa lan basa Indonésia kang katulis antarané:

Basa Jawa[besut | besut sumber]

Basa Indonésia[besut | besut sumber]

Katalog[besut | besut sumber]

ISBN 979-7564-54-1