Legi (pasaran)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Legi iku jeneng dina pasaran utawa disebut uga pancawara, ya iku pétungan mangsa kang suwéné limang dina lan dianggo sajeroning budaya Jawa lan Bali. Dina pasaran Legi iki neptuné ana 5, naga dina ana ing wétan lan wateké komat utawa bisa nampa rupa-rupa kahanan.[1]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Upacara Pengantin Jawa, anggitan Dr. Purwadi, M.Hum lan Dra. Enis Niken H., M.Hum., terbitan Panji Pustaka Yogyakarta, taun 2007. ISBN 979-25-2725-9.

Pranala njaba[besut | besut sumber]