Kulit jeruk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Zesting oranye

Zest iku bahan pangan sing wis disiapake dening scraping utawa nglereni saka rind unwaxed woh-wohan jeuk kaya ta linglang, oranye, citron, lan jeruk . Zest digunakake kanggo nambah rasa ing panganan.

Zest asring digunakake kanggo nambah rasa ing macem-macem kue lan permen, kaya ta pai (kaya ta pai lemon meringue ), kue, cookie, biskuit, puding, permen, permen lan coklat . Zest uga ditambahake ing sajian tartamtu (kalebu ossobuco alla milanese ), marmalade, saos, sorbet lan salad .