Biskuit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Biscuit
BiscuitsAmerican&British.png
North American biscuit (left) and a bourbon, a variety of British biscuit (right) – the American biscuit is soft and flaky like a scone; whereas British biscuits are drier and often crunchy.
Buku masakan: Biscuit  Médhia: Biscuit

Biskuit minangka salah sawijining produk panganan panggang adhedhasar tepung . Ing njaba Amerika Utara, biskuit biasane angel, rata, lan ora ragi ; ing Amerika Utara biasane roti sing ragi alus lan ragi .