Kukis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cookie
2ChocolateChipCookies.jpg
Chocolate chip cookies
Jeneng liyanéBiscuit
AjanganSnack, dessert,
Panggonan asalPersia, 7th century AD[1][2]
Hawa ajanganOften room temperature, although they may be served when still warm from the oven
Buku masakan: Cookie  Médhia: Cookie

Cookie yaiku sawijining panganan sing dipanggang utawa dimasak sing umume cilik, rata lan legi. Biasane ngemot glepung, gula lan sawetara jinis minyak utawa lemak . Bisa uga kalebu bahan liyane kayata kismis, gandum, coklat, kacang, lan liyane.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng whatscookingamerica
  2. "Cookies originated from Persia, shortly after the use of sugar became relatively common in the region". The Vintage News (in Inggris). 2016-09-17. Retrieved 2019-11-11.