Kukis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cookie
2ChocolateChipCookies.jpg
Chocolate chip cookies
Jeneng liyanéBiscuit
AjanganSnack, dessert,
Panggonan asalUnited States
Canada
Hawa ajanganOften room temperature, although they may be served when still warm from the oven
Buku masakan: Cookie  Médhia: Cookie

Kukis yaiku sawijining panganan sing dipanggang utawa dimasak sing umume cilik, rata lan legi. Biasane ngemot glepung, gula lan sawetara jinis minyak utawa lemak. Bisa uga kalebu bahan liyane kaya ta kismis, gandum, coklat, kacang, lan liyane.

Rujukan[besut | besut sumber]