Sorbèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sorbet
RaspberrySherbet.jpg
Raspberry sorbet
AjanganDessert
Hawa ajanganFrozen
Woworan pokokWater, sugar, flavoring (fruit juice or purée, wine, or liqueur, and very rarely honey)
Buku masakan: Sorbet  Médhia: Sorbet
Sorbet Stroberi

Sorbet ( /sɔːrˈb/ ) utawa sherbet yaitu sawijining panganan cuci mulut beku digawe saka gula-legi banyu karo panambah rasa - biasane jus woh, woh puree, anggur, liqueur utawa madu . Terminologi kasebut durung ditemtokake, nanging umume sorbet ora ngemot bahan susu, dene sherbet isih.