Liqueur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bénédictine, minuman keras herbal tradisional Prancis
Licor Beirão, minuman keras rempah-rempah tradisional Portugis.

A liqueur ( US /lɪˈkɜːr/ ; UK /lɪˈkjʊər/ ; Prancis: [likœʁ] ) minangka salah sawijining ombenan sing beralkohol sing kasusun saka roh sulingan lan rasa tambahan kaya ta gula, woh-wohan, jamu, lan rempah-rempah . Asring disajikake karo utawa sawise panganan cuci mulut, umume legi lan ora umure luwih saka istirahat sajrone produksi, yen perlu kanggo rasa.