Saos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Samosa dibarengi patang warna saos

Saos inggih punika cuwèran ingkang kenthel kados pasta ingkang kadamel saking bubur woh-wohan warni abrit. Saos punika ginanipun kanggé campuran panganan kados ta mi, gorengan, bakso, lan sanès-sanèsipun supados raosipun langkung eca.