Saos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Samosa dibarengi patang warna saos

Saos inggih punika cuwèran ingkang kenthel kados pasta ingkang kadamel saking bubur woh-wohan warni abrit. Saos punika ginanipun kanggé campuran panganan kados ta mie, gorengan, bakso, lan sanès-sanèsipun supados raosipun langkung eca.