Samosa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Samosa goreng
Samosa ing piring

Samosa ya iku panganan arupa pangsit goréng segi telu. Olah-olahan iki asalé saka Asia Tengah lan Asia Kidul. Cemilan iki adhedhasar kulit pangsit saka glepung lan diisi manéka werna kayata kenthang godhog, daging giling lan bumbu rempah-rempah. Biasané Samosa dipangan karo saos.