Menyang kontèn

Korede Adedoyin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Korede Adedoyin
Katerangan priangga
Tanggal lair (2000-11-14) 14 Novèmber 2000 (umur 23)
Papan lair Lagos, Nigeria
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sheffield Wednesday
Angka 15
Karir nom
Everton
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019–2020 Everton 0 (0)
2019–2020Hamilton Academical (nyileh) 0 (0)
2020– Sheffield Wednesday 0 (0)
2022– Accrington Stanley 18 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:00, 9 November 2021 (UTC).


Korede Adedoyin (lair 14 November 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Nigeria sing main dadi Penyerang kanggo Accrington Stanley.

Referensi[besut | besut sumber]