Menyang kontèn

Liam Coyle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Liam Coyle
Katerangan priangga
Tanggal lair (1999-12-06) 6 Dhésèmber 1999 (umur 24)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Accrington Stanley
Angka 16
Karir nom
2009–2021 Liverpool
2021Bolton Wanderers (nyileh)
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2021– Accrington Stanley 29 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:37, 8 January 2022 (UTC).


Liam Coyle (lair 6 Desember 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Irlandia Lor sing main dadi Gelandhang kanggo Accrington Stanley.

Referensi[besut | besut sumber]