Menyang kontèn

Harvey Rodgers

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Harvey Rodgers
Katerangan priangga
Jeneng dawa Harvey James Rodgers[1]
Tanggal lair (1996-10-20) 20 Oktober 1996 (umur 27)[2]
Papan lair York, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Accrington Stanley
Angka 2
Karir nom
0000–2015 Hull City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2017 Hull City 0 (0)
2017Accrington Stanley (nyileh) 19 (1)
2017–2018 Fleetwood Town 0 (0)
2018– Accrington Stanley 78 (0)
2018–2019Hartlepool United (nyileh) 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10:37, 29 August 2021 (UTC).


Harvey James Rodgers (lair 20 Oktober 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Accrington Stanley.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Accrington Stanley" (PDF). English Football League. kc. 1. Dibukak ing 16 September 2020.
  2. a b "Profile". 11v11. Dibukak ing 14 February 2017.