Menyang kontèn

Rosaire Longelo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Rosaire Longelo
Katerangan priangga
Jeneng dawa Rosaire Longelo-Mbule[1]
Tanggal lair (1999-10-20) 20 Oktober 1999 (umur 24)
Papan lair Kinshasa, Républik Dhémokratik Kongo
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Accrington Stanley
Angka 32
Karir nom
West Ham United
Newcastle United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2022– Accrington Stanley 15 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:48, 8 February 2022 (UTC).


Rosaire Longelo-Mbule (lair 20 Oktober 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Accrington Stanley.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "England - R. Longelo-Mbule - Profile with news, career statistics and history - Soccerway". uk.soccerway.com.