Menyang kontèn

Ross Sykes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ross Sykes
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ross James Sykes[1]
Tanggal lair (1999-03-26) 26 Maret 1999 (umur 25)[2]
Papan lair Burnley, Inggris
Dhuwur 1.96 m (6 ft 5 in)[3]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Accrington Stanley
Angka 5
Karir nom
Burnley
2015–2016 Accrington Stanley
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016– Accrington Stanley 67 (5)
2017–2018Southport (nyileh) 6 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10:38, 29 August 2021 (UTC).


Ross James Sykes (lair 26 Maret 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Accrington Stanley.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Accrington Stanley" (PDF). English Football League. kc. 1. Dibukak ing 16 September 2020.
  2. "Ross Sykes". 11v11. Dibukak ing 14 March 2017.
  3. "Ross Sykes profile". Playmaker Stats. Dibukak ing 6 December 2020.