Menyang kontèn

Colby Bishop

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Colby Bishop
Katerangan priangga
Jeneng dawa Colby David Bishop[1]
Tanggal lair (1996-11-04) 4 Novèmber 1996 (umur 27)[2]
Papan lair Nottingham, Inggris
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[2]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Accrington Stanley
Angka 9
Karir nom
0000–2014 Notts County
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2016 Notts County 4 (0)
2016Gloucester City (nyileh) 9 (2)
2016–2017 Worcester City 25 (8)
2017 Boston United 10 (0)
2017–2019 Leamington 49 (28)
2019– Accrington Stanley 73 (20)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10:42, 29 August 2021 (UTC).


Colby David Bishop (lair 4 November 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Accrington Stanley.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Accrington Stanley" (PDF). English Football League. kc. 1. Dibukak ing 17 September 2020.
  2. a b "Colby Bishop". 11v11. Dibukak ing 1 December 2015.