Menyang kontèn

Mitch Clark

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mitch Clark
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mitchell Reece Clark[1]
Tanggal lair (1999-03-13) 13 Maret 1999 (umur 25)[2]
Papan lair Nuneaton, Inggris[3]
Dhuwur 5 ft 8 in (1.73 m)[4]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Accrington Stanley
Angka 36
Karir nom
2006–2017 Aston Villa
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017–2019 Aston Villa 0 (0)
2018–2019Port Vale (nyileh) 40 (0)
2019–2021 Leicester City 0 (0)
2020Port Vale (nyileh) 4 (0)
2020Port Vale (nyileh) 11 (1)
2021– Accrington Stanley 35 (1)
Tim nasional
2015–2016 Wales U-17 6 (0)
2016–2017 Wales U-19 8 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10:56, 29 August 2021 (UTC).


Mitchell Reece Clark (lair 13 Maret 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Wales sing main dadi Bek kanggo Accrington Stanley.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League clubs publish 2019/20 retained lists". Premier League. 26 June 2020. Dibukak ing 10 July 2020.
  2. "Mitchell Clark". 11v11. Dibukak ing 19 September 2017.
  3. Mitch Clark ing Soccerway
  4. "FootballSquads - Port Vale - 2018/2019". www.footballsquads.co.uk. Dibukak ing 24 June 2019.